Szeretek homokozni

Név : SCP-050-HU

Objektumosztály : Euklidész

Speciális elzárási eljárások : A SCP-050-HU nevezetű objektumot egy 10 négyzetméteres 10 méteres vastagságú betonfallal megerősített szobában kell tartani 30 méterrel a föld alatt [REDACTED] közelében . Továbbá az ősszes SziaLajos-1 objektumokat be kell gyüjteni és semlegesíteni . Az objektumot egy szokványos széfben kell tárolni . Az objektumhoz 3. szintű vagy annál magasabb személy férhet hozzá . További elzárási intézkedéseket majd az O5 tanács fog meghozni

Leírás : SCP-050-HU egy 90-es évekből származó nem rendellenes kazetta amir egy címke van feltüntetve SziaLajos néven . A rendellenes tulajdonságai akkor mutatkoznak meg amikor a kazettát egy TV be betesszük . A felvétel pontosan 10 perces . A felvétel elindításakor a következők történnek :

  1. 1. perc : Egy ingadozó járású (feltehetően részeg) alakot láthatunk egy épületből kisétálva . Az alanyokat akik nézik a TV t ilyenkor a szeretetet érzése fogja el őket ami fél percig tart az egy perces időinntervallumon belül .
  1. 2.-4. perc : Az alak odamegy a videót készítő emberhez és elkezd kommunikálni vele . A nyelv ismeretlen eredetű , valószínüleg halandzsa , de vannak benne olyan szavak ami a magyar szókra hasonlítanak . Feltételezett magyar szavak amik elhangoztak a beszélgetés közben : igen , ja , jó , rend , és , [REDACTED] .
  1. 5. perc : Az alak elkezd távolodni a kamerától majd eltűnik . A TV t nező alanyok innentől krónikus skizofrénia tüneteit kezdik produkálni ami életük végéig tart .
  1. 6.-9. perc : A felvétel egy felakasztot embert mutat , mellette egy tábla a SziaLajos [REDACTED] felirattal . A SCP-050-1-HU nevű objektumok 6 perc 50 másodperckor jelennek meg SCP-050 közelében 500 méteres belüi körzetben . A SCP-050-1-HU egy vagy több humanoid entitás amik kötéllel felvannak akasztva több fára és a magyar [REDACTED] mém egyik alakjára hasonlítanak . Ha 20 méteres körzetben bármilyen alany megközelíti a SCP-050-1-HU-t akkor annál az alanynál súlyos skizofrénia alakul ki . Ez a hatás 20 percig tart ha az alany kilép a 20 méteres körzetből majd 2 órán át csökken a hatása majd eltűnik
  1. 9.-10. perc : A további felvételen nem látható semmi .

Felfedezés : A SCP-050-HU-t Debrecenben fedezték fel miután a rendőrség egy felakasztott férfinél találták meg a zsebében lévő kazettát . A rendőrség felismerve a kazetta rendellenes tulajdonságait adadta azt az alapítványnak .

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License